Om

Daniel var framgångsrik som ungdomsryttare och har i sitt bagage 4 guldmedaljer från SM. Red i det svenska landslaget 2005-2007 och återigen 2021 med familjens egen avlade valack Dimmi frá Selfossi. Efter ungdomsåren så var det svårt att hitta en häst för att kunna ta sig upp till den högsta eliten men nu är stallet fullt med nya stjärnor från den egna aveln och framtiden ser fin ut. Daniel jobbar även som hovslagare, Daniel skor i hela södra Sverige samt så arbetar han som klinikhovslagare på specialist djursjukhuset Evidensia i Helsingborg.


Katie har sedan 12 års  ålder ridit för det finska landslaget och har ca 25 medaljer från Finska mästerskapen. Katie blev världsmästare i femgångskombination 2007 i Holland. 2006 köpte familjen hingsten Smári från Askagården som Katie har tävlat mycket framgångsrikt nationellt samt internationellt och vann brons på VM 2015 i T1 och 2019 i F1 kombination.


Daniel och Katie bor på sin egen gård 12 km norr om Hässleholm i Skåne sedan hösten 2011.

Gården har 14 boxar, ligghallar, paddock , skrittmaskin, vibrationsgolv med solarium samt underbara ridvägar i den perfekta skånska naturen.

Närheten till Danmark och Tyskland underlättar enormt under visnings och tävlingsäsong.


OUR BEST STUDENTS